Welkom

 bij Dierenspeciaalzaak XXL en Van de Ligt Allicht!

ga naar shop

Over DierenspeciaalzaakXXL Venray.

Bij DierenspeciaalzaakXXL bent u aan het juiste adres als u het beste wilt voor uw huisdier. Dierenspeciaalzaak XXL is namelijk de specialist op het gebied van huisdieren en hun verzorging. Wij hebben alle gediplomeerde deskundigheid in huis om al uw vragen te beantwoorden.
Dierenspeciaalzaak XXL krijgt dagelijks de meest uiteenlopende vragen over opvoeding, verzorging en gezondheid van deze dieren. 

Van de Ligt Allicht Dierenspeciaalzaken krijgen dagelijks de meest uiteenlopende vragen over opvoeding, verzorging en gezondheid van deze dieren. De huisdierenspecialist beschikt over kennis en ervaring om u van dienst te kunnen zijn. wij helpen u graag bij de meest voorkomende huisdierproblemen en komen samen met de meest geschikte oplossing. Die kan variëren van een opvoedingstip tot een dieetadvies of een bestrijdingsmiddel tegen vlooien en teken.

Wij beschikken over een eigen Health Center die met de juiste kennis en ervaring om voor  u en uw huisdier van dienst te kunnen zijn! We hebben een uitgebreid netwerk aan deskundigen, namelijk trimsalons, dierenartsen, dierenpensions enzovoorts. Ook hebben we een dierenarts in de winkel die 6 keer per jaar langskomt met entingsaanbiedingen en chippen etc..
Hiernaast beschikken wij ook over een hondenwasserette die 24/7 geopend is. Hier kun je zelf op het gewenste moment je hond wassen.


Over Van de Ligt Allicht Wanssum !


Bij Van de Ligt Allicht breedpakketzaak bent u sinds 1990 aan het juiste adres als u het beste wilt voor uw huisdier, tuin en doe het zelf zaak.  Kortom een mooie grote servicegerichte breedpakketzaak! 


Breed assortiment

Venray

Nergens vindt u zo'n breed aanbod in huisdierproducten als in Dierenspeciaalzaak XXL. Het woord zegt het eigenlijk al. Dierenspeciaalzaak XXL heeft volop keuze in verzorgings- producten, leuke en handige accessoires, diergeneesmiddelen, speeltjes, boeken, dierhuisvesting, noem maar op.
Ook levende dieren zoals; vogels- knaagdieren- reptielen en aquariadieren en legkippen, zijn allen te koop. Komt gerust eens kijken.
Het brede assortiment van dierenspeciaalzaak XXL biedt u vast wat u zoekt. U vindt kwaliteitsproducten in verschillende prijsklassen. Volop keuze voor een verantwoorde verzorging en omgang met uw huisdier!
 

Wanssum :

Naast huisdierproducten beschikt Van de Ligt Allicht ook over een groot tuin en doe-het-zelf assortiment. Denk hierbij aan sanitair, PVC, Autosleutels met chip - en sleutels bijmaken, Handgereedschappen ,penningen graferen, professioneel verf mengen Met Sigma en Histor alsook een eigen merk verf, huishoud tuinartikelen en gereedschappen en het verhuur van diverse tuinmachine`s.Huisdiervoeding 

Om uw huisdier gezond te houden is goede voeding belangrijk. De 
dierenspeciaalzaak XXL heeft een grote keuze in kwaliteitsvoeding van topmerken voor honden, katten, knaagdieren, vogels ,Reptielen, Vee en andere huisdieren. Vanzelfsprekend helpen wij  u graag bij het vinden van de juiste voeding voor uw huisdier.


 

Advies en kwaliteit 

Op iedere vraag een passend antwoord
Wilt u weten hoe u de waterkwaliteit van uw aquarium optimaal houdt? Zoekt u het beste voedsel met voldoende vitamines en mineralen voor uw ouder wordende kat? Heeft u advies nodig over geschikte huisvesting voor uw vier hamsters? Wilt u een geschikt speeltje voor uw puppy van tien weken? Bent u op zoek naar een boek over de verzorging van uw parkieten in een volière? Voedsel voor uw Baardagaam? Wij geven u advies op maat!

Advies op maat

Wilt u meer weten over alle klein huisdieren? Dan bent u bij DierenspeciaalzaakXXL aan het juiste adres. Wij beschikken over de Besluithouders van dieren certificaten en kunnen u dus van alle informatie voorzien.

Ook hebben wij twee Healthcoaches in onze winkels rondlopen, die u graag van dienst zijn bij de meest specifieke vragen. Naast dat de Health Coaches er zijn voor de beginnende huisdiereigenaar, bieden ze huisdieren en hun baasjes ondersteuning aan in hun verdere leven samen. Een extra steuntje in de rug is altijd fijn, en prettig om op terug te kunnen vallen bij vragen of problemen. Denk bijvoorbeeld aan een hond die moeite heeft met eten, of een kat die angstig is of last heeft van huidproblemen.

De Health Coach geeft gericht advies en begeleidt en ondersteunt je bij het zoeken naar de juiste oplossing. Twijfelt u of u met uw viervoeter naar een deskundige moet gaan? Maak een afspraak bij een van onze Healthcoaches, en wellicht kunnen zij u op weg helpen!

 

Voor alles wat u weten wilt over een goede voeding voor uw huisdier!  


'Je bent wat je eet' gaat niet alleen op voor mensen, maar ook voor hun huisdieren. Eén groot verschil tussen mensen en hun huisdieren is dat mensen kunnen kiezen wat ze eten, terwijl dieren afhankelijk zijn van hun eigenaar. U dus!
Maar wat is nu verantwoorde huisdierenvoeding? Hiervoor kunt u vertrouwen op de specialist bij uitstek: de dierenspeciaalzaak. Want nergens anders vindt u zo'n uitgebreid en breed assortiment voeding voor uw huisdieren bij elkaar.

Is het wel nodig? 

Goede voeding is belangrijk voor een gezond dierenleven. Onderzoek heeft uitgewezen dat bepaalde afwijkingen en problemen direct terug te voeren zijn op gebrekkige voeding. Wist u bijvoorbeeld dat een verkeerde verhouding tussen de diverse voedingsstoffen tot problemen kan leiden die blijvend van aard zijn?

Volg ons op sociale media

         Wanssum

     Venray